Đaмѕs\\ -Président- //

| |
DutniekSpecial Member

| Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Dim 13 Avr - 11:06 | |
| | :mdr: :mdr: |
|
InvitéInvité
 | Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Dim 13 Avr - 21:31 | |
| il est trop marrant ce film  |
|
InvitéInvité
 | Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Lun 14 Avr - 15:14 | |
| | c'est bien la SNCF sa lol |
|
InvitéInvité
 | Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Lun 14 Avr - 17:01 | |
| | oue et foni va confirmer |
|
InvitéInvité
 | Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Lun 14 Avr - 22:47 | |
| | trop fort vive les chetemis |
|
InvitéInvité
 | Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Mar 15 Avr - 17:11 | |
| | :mdr: trop fort cette petite video de ch ti dans le train et aussi des fricadelles |
|
bibiFan de Tigra

| Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Mar 15 Avr - 17:55 | |
| | :mdr: moi je suis fan de ce film et le site internet est trop fort, je le conseille a tout ce qu'ils ne l'ont jamais vu |
|
FoniA retiré le frein à main

| Sujet: Re: [Video Ch'ti] Bienvenue chez les ch'ti Sncf Mer 16 Avr - 22:21 | |
| | Ax59 a écrit: | | oue et foni va confirmer |
Bôh ché pô j'éto au trâvâil et pi j'éto in train de boière ane peinte eud' binousse dins min loco enfin dins l'TGV enfin ché mi qui conduisot ch'train mais j'savo nin qui éto lâ li dânny boom âlors sur eul coup j'ma suis dit tien faut qu'j'arret' eud' boière câr j'entend dânny boom qui pârle d'in ch'micro, lâ cha a du surmaint eum' monté din l'cerveau et pi quind chui ariver a quai et bin chi chéto bin li dânny boom qui éto lâ et pi ché tout vôilâ!!!!!! Ma enfin ché quind même bin lâ SNCF in plus comme on dit ché mi Sur Neuf Cinq Fénéant, enfin mi ch'fais pârti des chinq!!!!!!! @+++ Hein tchô biloute!!!!!! |
|